Les assegurances de viatges, un matalaf per a evitar disgustos aquest estiu

Estar en contacte amb un positiu pot capgirar les vacances planejades

Les assegurances de viatges, un matalaf per a evitar disgustos aquest estiu

Tot planificat per a anar-se'n de vacances i de sobte un contacte amb un positiu obliga a fer quarantena i cancel·lar tots els plans. És la situació que estan vivint molts valencians i valencianes aquestes últimes setmanes.

Per això, enguany més que mai s'aconsella contractar una assegurança de viatges per a evitar disgustos. És el cas de la filla d’Eva Fernández, que va estar a punt de perdre un viatge cultural a França perquè havia estat en contacte amb un positiu. Per sort, va poder comprar un nou bitllet a última hora després de tindre l'anàlisi negativa.

Menys sort va tindre un altre grup de joves que havien contractat un viatge a Menorca en l’agència de viatges Tuland És el Mundo, a València, ja que un positiu per Covid els va obligar a cancel·lar-ho tot. En aquesta ocasió, segons explica el treballador de l’agència Diego Amargós, l’assegurança els cobreix el total del viatge. 

Havien contractat una assegurança que els va costar 15 euros, i ara els han de tornar els 500 euros del preu del viatge. “Si no hagueren tingut l’assegurança, haurien perdut la totalitat del viatge”, assegura Diego. 

Però, a banda de la cobertura per cancel·lació del viatge, s'aconsella contractar una assegurança Covid que incloga totes les despeses afegides que es pot tindre d’una estada prolongada en un hotel o haver de repatriar-se. 

Entre els qui sí que han optat per fer turisme enguany, es calcula que un 65% ha contractat una assegurança.

També et pot interessar

stats