Els assassins del crim de Patraix continuaran en presó provisional fins que la sentència siga ferma

El jutge creu que les altes penes que es van imposar a Maje i Salva per l’assassinat poden afavorir el risc de fugida.

La condemnada, Maje M., en una de les sessions del judici, celebrat a València a finals de 2020
La condemnada, Maje M., en una de les sessions del judici, celebrat a València a finals de 2020 / Europa Press

Maje M., la dona condemnada a 22 anys de presó per ser l’autora responsable de l’assassinat del seu marit, i Salvador R., el seu examant, també culpable del delicte d’assassinat i condemnat a 17 anys de presó, continuaran en presó provisional fins que la sentència siga ferma. Així ho ha decidit l’Audiència Nacional, després d’una vista en la qual han comparegut els dos condemnats.

El tribunal ha dictat un autor de pròrroga de presó fins a la meitat de les penes imposades en la sentència, mentre aquesta no siga ferma. Els dos implicats en l'assassinat han recorregut al Tribunal Superior de Justícia la condemna. Maje ha seguit la vista a través de videoconferència des de la presó mentre que Salva no. La seua advocada no s'oposava a eixa pròrroga de la presó, segons les fonts consultades per Europa Press.

Un jurat popular va declarar Maje i Salvador culpables el passat mes de novembre. Basant-se en aquest veredicte, el magistrat va imposar una condemna de 22 anys per a ella i 17 per a ell. La pena d'ella era major perquè es va considerar l'agreujant de parentiu, mentre que la d'ell va quedar fixada en 17 per haver col·laborat amb la justícia.

També et pot interessar

stats