Un home assassina la parella a Tarancón en un nou cas de violència masclista

La Guàrdia Civil ha detingut l'individu, de 38 anys, que ja va ser absolt per una orde d'allunyament en el passat

Imatge d'arxiu de la Guàrdia Civil a Formentera
Imatge d'arxiu de la Guàrdia Civil / Europa Press

Una dona de 43 anys és l'última víctima mortal de la violència masclista, segons ha informat aquest dilluns la Guàrdia Civil. El crim ha tingut lloc al seu domicili a Tarancón (Conca), on l'institut armat ja ha detingut la parella de la víctima. L'home, de 38 anys, ha acudit ell mateix a la caserna i s'ha entregat després de relatar que havia mort la dona amb un ganivet. La parella tenia tres fills, de 5, 4 i 2 anys.

L'arrestat per l'assassinat masclista havia tingut una orde d'allunyament sobre la dona assassinada, encara que actualment estava inactiva després d'una sentència absolutòria dels jutjats penals de Conca.

Fonts de l'Ajuntament de Tarancón han informat que la víctima és una treballadora del pla d'ocupació. L'han trobada sense vida a primera hora del matí, quan diverses patrulles de la Guàrdia Civil s'han desplaçat fins al domicili de la parella. El cos presentava ferides d'arma blanca.

Enguany i tenint en compte aquest nou crim, tretze dones han sigut assassinades per violència masclista a Espanya.

El 016 atén totes les víctimes de violència masclista les 24 hores del dia i en 52 idiomes diferents, igual que el correu 016-online@igualdad.gob.es. També s'atén el WhatsApp a través del número 600 000 016. I els menors poden dirigir-se al telèfon de la Fundació ANAR 900 202 010.

En una situació d'emergència, es pot telefonar al 112 o als telèfons de la Policia Nacional (091) i de la Guàrdia Civil (062). En cas de no poder cridar es pot recórrer a l'aplicació Alertcops, des de la qual s'envia un senyal d'alerta a la Policia amb geolocalització.

També et pot interessar

stats