Assassinada una dona a Laredo (Cantàbria), a mans de la seua parella

El presumpte autor, de 29 anys i nacionalitat equatoriana, s’ha entregat a la Guàrdia Civil i es troba detingut.

Assassinada una dona a Laredo (Cantàbria), a mans de la seua parella
Assassinada una dona a Laredo (Cantàbria), a mans de la seua parella

Una dona de 26 anys ha sigut assassinada, suposadament, per la seua parella a la localitat càntabra de Laredo. Presumptament, la seua parella l'ha apunyalada en el tòrax i li ha causat la mort.  

Els serveis d’emergències del 112 a Cantàbria van rebre a les 4:05 hores de la matinada l’avís d’aquest suposat cas de violència masclista, però quan arribaren al lloc dels fets no van poder reanimar-la.

El presumpte autor, de 29 anys i nacionalitat equatoriana, s’ha entregat a la Guàrdia Civil després d'assassinar a punyalades la seua dona i es troba detingut.

No consten denúncies de la víctima i el detingut no té antecedents

Segons ha detallat la Guàrdia Civil, la víctima no havia presentat denúncies prèvies per violència de gènere i el detingut tampoc té denúncies ni antecedents per aquesta causa.

Concentració a l’Ajuntament de Laredo per a condemnar l’assassinat de la jove dominicana

L’Ajuntament de Laredo ha convocat per a aquest migdia, a la seu consistorial, una concentració per a condemnar l’assassinat d’una dona dominicana de 26 anys, presumptament comés per la seua parella, un equatorià de 29 anys, que està sota custòdia de la Guàrdia Civil.

A la concentració, que encapçalarà l’alcalde, Juan Ramón López Visitación, assistirà el delegat del govern a Cantàbria, Pablo Zuloaga, i el president de Cantàbria, Miguel Ángel Revilla.

Des que es va començar a comptabilitzar aquests assassinats l'any 2003,  ja són 976 les dones víctimes mortals d'aquesta plaga.

El 016 és el telèfon d'atenció a les víctimes de violència masclista ofereix atenció gratuïta les 24 hores del dia i els 365 dies de l'any. Proporciona informació a les dones víctimes de violència de gènere i al seu entorn sobre què fer en cas de maltractament. La telefonada no apareix reflectida en la factura. Sí que queda registrada en el telèfon, però es pot eliminar des del mateix dispositiu. El Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat també posa a disposició de les víctimes a l'adreça electrònica: 016-online@msssi.es

També et pot interessar

stats