Arxiven un causa oberta a Jorge Ignacio Palma per la mort d'una altra dona

Al presumpte assassí de Marta Calvo se l'investiga per la mort d'altres dues dones que exercien la prostitució.

El pressumpte assassí de Marta Calvo, J. I. Palma
El pressumpte assassí de Marta Calvo, J. I. Palma / À Punt NTC

El jutge que instrueix el cas per la mort d'una dona que exercia la prostitució ha decidit arxivar la cusa oberta a Jorge Ignacio Palma, l'autor confés de l'esquarterament del cos de Marta Calvo. Segons el diari 'Las Provincias', els resultats de toxicologia només poden confirmar que hi havia restes de cocaïna al cos de la dona, que va convulsionar i morir en un pis de la Gran Via de València després d'estar amb ell.

L'autòpsia descarta senyals externes de violència i no ha pogut determinar la quantitat exacta de droga que hi havia al cos. La resolució del magistrat conclou que, en tot cas, a Palma només se li podria atribuir un delicte d'omissió del deure de socors, ja que no la va assistir i va abandonar precipitadament el lloc dels fets. De fet, era el delicte que en un primer moment se li atribuïa.

A Palma se l'investigava, a més de la desaparició i mort de Marta Calvo, per la mort de dues dones que exercien la prostitució. En els tres casos, i en altres que s'investiguen, el modus operandi era sempre el mateix: feia servir cocaïna en les relacions sexuals que mantenia amb elles, una perillosa pràctica coneguda com “festa blanca”.

Amb l'arxiu d'aquesta causa, a Palma, empresonat des del desembre de l'any passat, se l'investiga per la mort de Marta Calvo a Manuel (Ribera Alta) i la d'una altra dona a València. A més, huit xiques més l'han denunciat per haver-los subministrat cocaïna durant les relacions sexuals, sense el seu consentiment, o per haver-ho intentat de manera violenta.

També et pot interessar

stats