Arturo León deixa la secretaria de CCOO PV després de la seua vacunació: “Ni m’he colat ni me n'he aprofitat”

El consell confederal del sindicat ha acceptat la renúncia i demà dijous nomenarà un substitut interí.

El ja exsecretari general de CCOO PV, en la roda de premsa que ha oferit aquest dimecres
El ja exsecretari general de CCOO PV, en la roda de premsa que ha oferit aquest dimecres

El secretari general de CCOO del País Valencià, Arturo León, ha comparegut aquest dimecres per a confirmar que deixa el càrrec després que À Punt destapara que s'havia vacunat sense ser personal sanitari de primera línia.

Ho ha fet afirmant que la seua vacunació s’ajusta al calendari establit i que la seua situació no és “equiparable, en absolut, a altres que s’han publicat recentment”.

Tot i que inicialment León argumentava que li havien administrat la dosi perquè estava a punt d'incorporar-se a la seua plaça a l’Hospital General d’Alacant, després es va desvelar que havia demanat tornar al seu lloc onze dies després d’haver rebut la vacuna.

El consell confederal del sindicat, per la seua banda, ha acceptat la renúncia d’Arturo León i demà dijous hi nomenarà un substitut interí.

En la roda de premsa que ha oferit, el ja exlíder sindical ha defés la legalitat de la seua vacunació: “La indicació de la meua vacunació és conforme a l’estratègia del Ministeri de Sanitat”, afirmava León. A més, afegia que l’administració de la vacuna “ha seguit en tot moment les instruccions de la Conselleria de Sanitat”.

Així mateix, León s’ha mostrat contundent i ha negat qualsevol influència per a avançar la seua vacunació: “No m’he colat ni me n'he parofitat. No és una situació equiparable, en absolut, a altres que s’han publicat recentment”, apuntava.

També et pot interessar

stats