Arriben cinc pasteres amb 59 persones al sud de la Comunitat Valenciana

Les embarcacions s'han interceptat a Santa Pola, Benidorm, l'Alfàs del Pi i el Pilar de la Foradada. Entre els migrants hi ha dues dones i dos menors.

Una de les embarcació que han arribat aquesta matinada a Santa Pola
Embarcació pneumàtica que ha arribat aquesta matinada a Santa Pola / RSP Media
12 de setembre 2021 - 11:10

Cinc pasteres han arribat aquesta nit a diferents punts de la costa del sud de la Comunitat Valenciana, amb un total de 59 persones a bord, entre elles dues dones i dos menors. Totes es troben en bon estat de salut i les atenen al port d’Alacant, segons informa la Creu Roja. 

La primera embarcació es va localitzar a la cala del Ti Ximo de Benidorm a les 22:30 hores, amb onze homes adults, tots d'origen algerià.

Poc abans de les dos de la matinada van ser interceptats 14 migrants, també algerians, i un d'ells menor d'edat, que havien arribat en una embarcació pneumàtica a Santa Pola.

A les 2:40 es van localitzar altres dotze homes al Pilar de la Foradada.

La quarta pastera s'ha localitzat a les 6:55 del matí a la platja de l'Albir de l'Alfàs del Pi, amb catorze persones, entre elles una dona i un menor.

Cap a les 7:50 s'ha detectat la cinquena, i fins ara última, a la platja de la Higuerica del Pilar de la Foradada, amb huit migrants, un d'ells una dona.

Tots els migrants han sigut traslladats al port d'Alacant, on la Creu Roja els atén i els fa un test PCR per a detectar possibles casos de Covid.

També et pot interessar

stats