Arriben tres pasteres en menys de 24 hores a les costes de la Marina

Entre la vintena de migrants hi ha dos xiquets de 2 i 6 anys.

Un dispositiu de la Creu Roja ha donat assistència als migrants en el port d'Alacant
Un dispositiu de la Creu Roja ha donat assistència als migrants en el port d'Alacant

Fins a tres embarcacions amb una vintena de persones migrants han arribat al litoral de les comarques de la Marina en menys de 24 hores. L'última, una pastera que s'ha localitzat a la cala del Moraig, a Benitatxell, amb un nombre de passatgers que encara no s'ha precisat. Durant la nit de dimecres i ja de matinada s'han interceptat altres dues, a Benidorm i Calp, respectivament, amb un total de 17 migrants a bord, segons han informat fonts de Creu Roja.

La pastera que ha arribat a la cala Moraig transportava almenys sis persones, tot i que no s'ha confirmat la xifra exacta. Les han traslladat al port d'Alacant, on han rebut assistència de Creu Roja i les autoritats sanitàries els sotmetran a proves PCR per a descartar casos de Covid-19.

Hores abans, la Guàrdia Civil interceptava altres dues embarcacions al litoral de Benidorm i la cala de la Calalga de Calp amb dèsset migrants, dos dels quals eren xiquets de 2 i 6 anys. Tot el passatge estava aparentment en bon estat i també va ser traslladat al port d'Alacant per a rebre assistència de l'organització humanitària i seguir el protocol de detecció de coronavirus.

També et pot interessar

stats