Arriben sis pasteres al sud de la Comunitat Valenciana amb 88 persones migrants a bord

Quatre han sigut albirades a les costes de Benidorm, una a Torrevella i una altra a Xàbia.

Rescat dels bombers d'Alacant a les persones que han arribat a la costa de Benidorm
Rescat dels bombers d'Alacant a les persones que han arribat a la costa de Benidorm / @BomberosDipuALC

Aquest dimecres han arribat a la costa de les comarques del sud sis pasteres amb 88 persones migrants a bord. Al llarg del matí han interceptat quatre embarcacions a la cala Tio Ximo i a la platja de Llevant de Benidorm, amb 11 i 18 persones, una a Torrevella amb 12 i una altra al cap de la Nau, a Xàbia, amb 13 més.

Posteriorment, durant la vesprada, han localitzat dos pasteres més en aigües de Benidorm, amb 36 persones, dos d’elles menors d’edat.

Segons el Consorci Provincial de Bombers de la Diputació d'Alacant, una d'aquestes últimes embarcacions ha arribat la cala Punta del Cavall a les 15:55 hores amb 19 persones a bord. L'última ha sigut albirada en la Punta de l’Escaleta amb 15 persones.

Les sis pasteres d’aquest dimecres se sumen a dos més del passat dimarts, el que eleva el nombre de persones migrants arribades a les comarques del sud les últimes 48 hores a un total de 106. La primera va arribar a la cala del Moraig de Benitatxell amb set persones, una d'ells menor d’edat, i la segona a la Punta Prima, amb nou persones.

També et pot interessar

stats