Arriben quatre pasteres en menys de 24 hores a les costes valencianes

33 persones han sigut rescatades en bones condicions, entre les quals es trobaven una dona embarassada i diversos menors.

El passatge de la segona pastera arriba al port de Torrevella
El passatge de la segona pastera arriba al port de Torrevella

Quatre pasteres amb migrants a bord han arribat a les costes valencianes en 24 hores. L'última l'ha albirat un helicòpter de la Guàrdia Civil al voltant de les 19:50 hores del dilluns, a unes 18 milles de la costa de Pilar de la Foradada. A bord viatjaven 17 persones, entre elles una dona embarassada i diversos menors d'edat, segons fonts de Creu Roja. L'embarcació ha arribat al port de Torrevella passades les 21 hores. Seguidament la Guàrdia Civil ha detingut quatre de les persones que hi viatjaven. 

Aquesta pastera s'ha unit a la que hores abans havia albirat el mateix helicòpter amb 10 migrants a bord, i a una albirada a unes 35 milles de les costes del sud d'Alacant que transportava 6 migrants. La Creu Roja d’Alacant els ha assistit en arribar al port de la ciutat.  

D'aquesta manera, segons fonts de la mateixa Creu Roja, ja són vora 33 persones les que s'han rescatat en tota la jornada de dilluns.

Aquestes tres pasteres se sumen a l'embarcació que diumenge va atracar a Elx i que duia 12 persones a bord, dos de les quals ja han sigut detingudes

També et pot interessar

stats