Arriben dues pasteres a Benidorm i a Alacant amb 26 migrants

Des del cap de setmana, ja són onze les embarcacions que han tocat les costes valencianes.

Membres de Creu Roja Alacant atenen als migrants al port
Membres de Creu Roja Alacant atenen als migrants al port / Creu Roja

Una altra pastera amb dotze persones migrants a bord, quatre d'elles menors d'edat, ha arribat aquest dimarts de matí a la costa de Benidorm(Marina Baixa), a la cala del Ti Ximo. A més, al migdia ha arribat una altra pastera al port d'Alacant amb catorze persones més, que han sigut ateses per la Creu Roja. 

Els dotze ocupants de la primera pastera es troben en dependències de la Policia Nacional. Tots són de nacionalitat algeriana i es troben en bon estat, per la qual cosa no ha sigut necessari dur a terme cap evacuació a centres sanitaris.

Amb aquestes dues pasteres, ja són onze les embarcacions d'aquestes característiques amb més de 200 persones que han arribat a les comarques del sud des del cap de setmana.

Només dilluns de matí arribaren tres pasteres al Poble Nou de Benitatxell, Xàbia i Alacant. Aquesta tercera embarcació, en què viatjaven vint persones, va ser localitzada davant de les costes d'Oriola Costa després d'haver emés una crida d'auxili. Va ser rescatada i el passatge va desembarcar en el port alacantí. 

També et pot interessar

stats