Arribaran les 'stories' a Twitter?

El canal social compra l'empresa Chroma Labs, especialitzada en ferramentes creatives per a vídeos curts i fotografies.

Arribaran les \'stories\' a Twitter?
Arribaran les 'stories' a Twitter?

Tindrà Twitter en un futur stories com Instagram, Snapchat o Facebook? Sembla que la xarxa social està més a prop de fer aquest pas. Ha comprat l'empresa Chroma Labs, especialitzada en ferramentes creatives per a vídeos curts i fotografies i creadora de l'app Chroma Stories. Aquesta companyia és una start-up fundada per l'inventor dels filtres Lark i Juno d'Instagram i de la funció de vídeo Boomerang.

D'aquesta manera, la companyia s'uneix a l'equip de producte, disseny i enginyeria de Twitter. Segons va assenyalar en aquest canal social el cap de producte, Kayvon Beykpour, d'aquesta forma es busca “donar a les persones més formes creatives d'expressar-se en Twitter”. També s'incorporen a la plantilla de la xarxa l'enginyer que va treballar en Instagram Stories, Alex Li, i el dissenyador de producte que va contribuir als filtres de realitat augmentada de Facebook, Joshua Harris.

Chroma Stories inclou diferents opcions per a millorar el contingut en xarxes socials, com ara el contingut efímer. Permet triar diferents filtres, marcs per a les imatges o plantilles per a realitzar collages. Amb aquesta compra, Chroma Labs ha anunciat que tancarà el seu negoci, però que els usuaris que tenen l'aplicació amb el sistema iOS de l'iPhone podran continuar emprant-la fins que es realitzen canvis importants en futures aplicacions del sistema.

També et pot interessar

stats