Un creuer desembarca a València quatre passatgers contagiats de coronavirus

La nau, que fa una ruta turística pel Mediterrani, ha traslladat els positius i els seus quatre acompanyats a un hotel de la ciutat perquè passen la quarantena

El creuer MSC Grandiosa al port de València / À Punt NTC

El creuer MSC Grandiosa ha desembarcat a València quatre passatgers amb coronavirus i els seus acompanyants, quatre persones més, contactes estrets dels positius. Els huit han sigut traslladats aquest divendres a un hotel de la ciutat per a passar la quarantena preventiva, segons han confirmat À Punt fonts de Sanitat Exterior.

La nau, que va iniciar la ruta a Palerm (Sicília), ha arribat al recinte portuari valencià a les huit hores d'aquest divendres, dins el circuit turístic que opera pel Mediterrani.

Els gestors de l'embarcació investiguen ara si els contagis s'han produït en una de les parades del creuer, ja que els passatgers han de presentar un test negatiu per coronavirus abans de començar del viatge i, suposadament, van pujar a la nau lliures de Covid-19.

En l'MSC Grandiosa viatgen 3.338 passatgers i 1.362 tripulants. Durant la parada a València embarcaran 445 viatgers més en direcció a Portugal, on el creuer farà una nova parada.

El passat tres de juliol, l'embarcació va fer una operació similar a Barcelona, quan van desembarcar tres passatgers que van donar positiu per coronavirus.

També et pot interessar

stats