Arriba a València el material sanitari del desé avió, que va aterrar a Madrid

Es distribuirà als magatzems de Castelló i d'Alacant per a cobrir les necessitats de tots els hospitals i residències.

El material es distribuirà als magatzems de Castelló i d'Alacant per a cobrir les necessitats de tots els hospitals i residències
El material es distribuirà als magatzems de Castelló i d'Alacant per a cobrir les necessitats de tots els hospitals i residències / Generalitat Valenciana.

El material sanitari que transportava el desé avió contractat per la Generalitat ha arribat al Centre Logístic de Sanitat a València en nou tràilers provinents de l'aeroport de Madrid, on va aterrar aquesta matinada.

Segons ha indicat el govern valencià, des del centre logístic es distribuirà posteriorment als magatzems habilitats a Castelló i a Alacant i permetrà atendre "totes les necessitats dels hospitals valencians i de les residències de la tercera edat". A més, "gràcies a l'operació Ruta de la Seda, la Generalitat distribuirà, en col·laboració amb els col·legis de farmacèutics, mascaretes gratuïtes a totes les persones de la Comunitat Valenciana majors de 65 anys o que siguen població de risc", han assenyalat.

El material que transportava l'últim avió que ha aterrat, encara queden cinc vols per arribar, són 2,5 milions de mascaretes, vora 70.000 granotes de protecció, 170.000 ulleres i, per primera vegada, un carregament amb 20.000 termòmetres.

També et pot interessar

stats