Arriben quatre pasteres a El Hierro, que en sumen huit en dos dies

Dimarts arribaren quatre embarcacions amb 521 persones a bord; entre elles, el nombre més gran de la història de la ruta canària, amb 280 persones

Imatge d'arxiu de la pastera més gran que ha arribat a El Hierro, amb 280 persones a bord
Imatge d'arxiu de la pastera més gran que ha arribat a El Hierro, amb 280 persones a bord / Salvament Marítim
04 d'octubre 2023 - 16:28

Quatre pasteres han arribat aquest dimecres a El Hierro. La primera ho ha fet al port de La Restinga, a l'illa d'El Hierro, amb 128 persones migrants d'origen subsaharià a bord, entre ells sis dones i cinc menors, segons han informat fonts de Salvament Marítim. Les altres tres han fet el mateix, una d'elles pels seus mitjans, amb 42 homes subsaharians a bord, i les dues restants, acompanyades per una embarcació de Salvament Marítim.

Sobre la primera, el centre de Salvament Marítim a la zona ha rebut a les 12:30 hores l'avís d'albirament per part d'uns pescadors quan l'embarcació es trobava en les proximitats de la platja. Després del desembarcament, els migrants han sigut atesos pel dispositiu habitual sense que en principi fora necessari realitzar cap trasllat hospitalari, ja que es trobaven tots en aparent bon estat de salut.

Es tracta de la huitena pastera en dos dies, després que dimarts passat arribaren quatre embarcacions amb 521 persones a bord; entre elles, el nombre més gran de la història de la ruta canària, amb 280 persones.

També et pot interessar

stats