Arriba a les botigues La Fallera Calavera 3 amb tauler i cartes inèdites

En la nova edició del joc valencià, la protagonista arrasarà amb els menjars típics de tot el seu "regne".

La nova mecànica del joc inclou un tauler que  representa el mapa del Regne de la Fallera Calavera
La nova mecànica del joc inclou un tauler que representa el mapa del Regne de la Fallera Calavera

La tercera edició de La Fallera Calavera, subtitulada “Més enllà de la paella”, es posa aquest dilluns a la venda amb dues grans novetats, un tauler que representa el mapa del Regne de la Fallera Calavera (una versió del territori valencià), i 55 noves cartes que arrepleguen algunes de les peticions dels aficionats al joc.

La nova versió d’aquesta creació valenciana obra del denier Enric Aguilar que inclou les il·lustracions d’Esther Méndez es presenta aquesta vesprada en la FNAC. El 2014 Aguilar va publicar el joc original, desenvolupat com a projecte personal gràcies al micromecenatge i editat exclusivament en valencià.

La mecànica del joc canvia en aquesta tercera edició en què la famosa fallera zombi s’ha autoproclamat reina i és una tirana. Al Regne de la Fallera Calavera la protagonista es passeja pels seus dominis i obliga els seus esclaus a alimentar-la. Però aquesta vegada no es conforma només amb la paella: ara també vol els menjars típics de cada zona.

Les cartes inèdites de La Fallera Calavera 3 inclouen personatges de cançons populars com "Amparito, la filla del mestre", "Ramonet" o "La xata merenguera", però en versió d’ultratomba. També un tren mític com la Panderola, l’estimada figura de la Geperudeta o fins i tot expressions populars com “A fer la mà!” tenen carta pròpia.

També et pot interessar

stats