Arriba als quioscos el periòdic "Jornada"

És un diari cooperatiu en valencià, que farà un seguiment de l'actualitat des del prisma de l'esquerra i eixirà en paper només els dissabtes.

El diari "Jornada" ha arribat hui als quioscos
El diari "Jornada" ha arribat hui als quioscos

En uns temps en què el més habitual és donar notícies de tancaments de mitjans de comunicació, d'expedients de regulació d'ocupació o d'anuncis apocalíptics sobre la fi dels diaris de paper, és tot un esdeveniment l'arribada d'un nou rotatiu als quioscos. En aquest cas, a més, es tracta d'una aposta novedosa en tots i casdascun dels seus trets definitoris: un diari en valencià, que naix com un projecte cooperatiu i que traurà cada dissabte una versió en paper. Una heroïcitat que, segons diu el mateix diari, serà viable si disposa del suport dels subscriptors. De moment, naix amb 600 subscrits i l'ànim és aconseguir-ne suficients per a poder iniciar una segona fase que els permeta arribar als quioscos en paper no només dissabte, sinó tots els dies, de dimarts a diumenge. 

El diari disposarà de tres seus: Barcelona, València i Palma de Mallorca, i es distribuirà en les tres comunitats autònomes. A més, entre els seus principis definitoris pretén fer un seguiment de l'actualitat des de la perspectiva de les esquerres transformadores, el feminisme i el cooperativisme. Els lectors tindran tres opcions per a poder donar suport a la iniciativa com a subscriptors. Pagant 25 euros al mes tindran accés il·limitat a l'edició digital; rebran el periòdic en paper els dissabtes i la resta de dies en format pdf. Si paguen 12 euros al mes tindran la possibilitat de rebre el diari els dissabtes en paper o en format pdf i accediran de forma il·limitada als continguts del web. La tercera opció és pagar 6 euros al mes, podran accedir al web de forma il·limitada. L'adreça electrònica del periòdic "Jornada" és www.diarijornada.coop

També et pot interessar

stats