Arrestat un fugitiu a Calp amb sis ordes de cerca i ingrés a la presó

Es tracta d'un home eslovac de 49 anys, que parla sis idiomes, acusat d'apropiació indeguda i estafes en el sector immobiliari de luxe

El detingut entra en el cotxe de la Guàrdia Civil
El detingut entra en el cotxe de la Guàrdia Civil / Ministeri d'Interior

La Guàrdia Civil ha detingut a Calp (Marina Alta) un home eslovac de 49 anys, al qual li constaven sis requisitòries judicials en vigor de cerca, detenció i ingrés a la presó per apropiació indeguda i diverses estafes en el sector immobiliari de luxe. El fugitiu ha ingressat a la presó després de decretar-ho el jutjat de guàrdia i instrucció de Dénia

L'institut armat ha informat que va començar les investigacions després de saber que el fugitiu no havia assistit una dona que havia sigut víctima d'un delicte a Calp al setembre del 2019 i tampoc havia comunicat els fets delictius.

Els investigadors van relacionar un domicili de Calp amb el possible fugitiu i, després de continuar la cerca, en la matinada del 25 de setembre van posar en marxa l'operació.

Pròxim a la zona del domicili, els investigadors van localitzar un home que circulava amb una motocicleta de gran cilindrada amb un casc integral. Una vegada va ser identificat, van comprovar que es tractava de l'home buscat i el van detindre.

Segons la Guàrdia Civil, el detingut parla sis idiomes i es caracteritza pel seu do de gents. L'home s'havia guanyat la confiança de les seues víctimes i s'havia apropiat de manera il·lícita d'altes quantitats econòmiques que les víctimes li havien entregat pel pagament de suposats serveis en l'àmbit immobiliari de luxe.

També et pot interessar

stats