Arranquen una font d’un parc d’Alcoi i la venen per 20 euros

Hi ha tres persones detingudes, una d’elles menor d’edat. La font, de ferro, està valorada en 1.800 euros 

Imatge de la font furtada en un parc d'Alcoi
Imatge de la font furtada en un parc d'Alcoi / Policia Nacional

Agents de la Policia Nacional han detingut a Alcoi tres homes, un d’ells menor d’edat, acusats d'haver furtat presumptament en un parc cèntric de la ciutat una font de ferro d'aigua pública valorada en 1.800 euros. 

Els agents la van trobar i recuperar en una ferralleria on els arrestats l'havien venuda per la insignificant quantitat de 20 euros. 

Va ser un veí, que va veure com els tres homes arrancaven la font i la introduïen dins d’una furgoneta, qui va avisar la policia, que va desplegar un important dispositiu a la zona per aclarir els fets i buscar els responsables.

Quan els agents arribaren, van comprovar que efectivament la font no estava, i que eixia un gran doll d'aigua. Van avisar immediatament els serveis d'aigua municipals per a contenir la fuga d'aigua. 

Venuda en una ferralleria per 20 euros

Mentrestant, d'altres patrulles desplegades per la zona van localitzar la furgoneta utilitzada per a carregar la font, així com els presumptes responsables de la sostracció, que van manifestar in situ als policies que l'havien venuda en una ferralleria de la població per la irrisòria quantitat de 20 euros.

Per sort, els agents van poder recuperar-la abans que fos destruïda amb la resta de la ferralla. S’estima que té un valor de 1.800 euros, i pel que fa als danys ocasionats, s’eleven a  240 euros. 

Els tres detinguts són de la mateixa família i tenen entre 15 i 33 anys. Estan en llibertat després de declarar en dependències policials, i a l’espera de ser citats per a comparéixer en seu judicial. Pel que fa al menor d'edat, la detenció s'ha comunicat a la Fiscalia de Menors d'Alacant.

La col·laboració ciutadana fonamental en la resolució del succés

La Policia Nacional recorda als ciutadans que és molt important comunicar al 091 la comissió d'un delicte en el mateix moment que es presencia perquè es puga actuar ràpidament i amb més eficàcia, intentant aportar la quantitat més gran de dades possibles sobre els autors i la manera i direcció de fugida.

 

També et pot interessar

stats