Arranca el festival de curtmetratges Skyline Benidorm Film Festival

Fins al pròxim diumenge es pot assistir a exposicions, tallers i les projeccions d'una cinquantena de curtmetratges

Arranca el festival de curtmetratges Skyline Benidorm Film Festival / À Punt NTC
Francesc Manel Antón
30 de juny 2021 - 22:09

Fins al pròxim diumenge es pot assistir a les projeccions d'alguns de la cinquantena de curtmetratges que s'exhibeixen aquests dies dins la programació de l'Skyline Benidorm Film Festival. El festival se centra en els curtmetratges i enguany estrena una secció dedicada a la producció europea.

À Punt Mèdia, ha firmat un conveni amb l'organització del festival per a ser mitjà oficial de l'esdeveniment. L'oferta d'activitats del festival es distribueix entre exposicions, tallers i la projecció d'una cinquantena de curtmetratges, els quals enguany s'han seleccionat en les quatre seccions en què es divideix l'Skyline Benidorm Film Festival.

Segons ha explicat a À Punt Beatriz Hernández, directora l'Skyline Benidorm Film Festival, "les seccions que competeixen a la secció oficial són documental, ficció i animació".

Es tracta d'un festival jove, que compta amb dèsset premis diferents i que, amb només cinc anys de vida, ja s'ha fet un lloc entre les persones aficionades al món de la producció i del cinema. De fet, s'hi han presentat fins a 450 treballs. El festival també acull la jornada ShortPitch, que atorga 10.000 euros per a ajudar al rodatge del guió guanyador.

També et pot interessar

stats