Armes i drogues, darrere del menjar indi

Desarticulat un grup que utilitzava una infraestructura de menjar indi per a traficar a Europa des d'Amsterdam i Alacant.

En l'operació s'ha confiscat 250 quilograms de marihuana
En l'operació s'ha confiscat 250 quilograms de marihuana / CNP

Agents de la Policia Nacional, en una operació conjunta amb la Policia Nacional dels Països Baixos, han desarticulat un grup que utilitzava una infraestructura empresarial de menjar indi per a traficar amb armes i distribuir drogues a Europa. L'operació simultània a Alacant i Amsterdam ha culminat amb la detenció de sis persones.

A més d'un escorcoll en una nau d'Alacant, se n'han fet 13 més en diverses cases i magatzems d'Amsterdam i s'ha confiscat 250 quilograms de marihuana, sis armes de foc amb dos subfusells d'assalt AK47, més de 672.000 euros en efectiu i 11 vehicles d'alta gamma.

El grup comptava amb una infraestructura empresarial de menjar indi i estava establit a Amsterdam. Els seus membres viatjaven sovint a Màlaga i Alacant amb la finalitat d'organitzar i coordinar els diferents enviaments de marihuana.

Avançada la investigació, els agents ha descobert que ocultaven la marihuana entre espècies asiàtiques de similars característiques a les fulles del cànnabis. D'aquesta manera aconseguien dificultar tant l'accés físic a l'interior del remolc del camió com l'aroma, tapat per la forta olor de les espècies.

L'operació continua oberta per a la total desarticulació dels integrants d'aquesta organització, per la qual cosa els agents no descarten més detencions.

També et pot interessar

stats