Arenal Sound es trasllada definitivament a 2022

El festival tenia previst celebrar-se enguany del 27 de juliol a l’1 d’agost, però finalment els organitzadors han anunciat que l'any vinent tindrà lloc del 2 al 7 d'agost

Imatge d'arxiu d'una edició de l'Arenal Sound
Imatge d'arxiu d'una edició de l'Arenal Sound / À Punt NTC

L'Arenal Sound no se celebrarà finalment enguany i ha anunciat la tornada a l'agost de 2022. Els promotors d'un dels festivals amb més assistents a Espanya tenien previst celebrar aquest estiu el festival entre el 27 de juliol i l'1 d'agost i, de fet, al mes de març anunciaren que la icona del reggaeton Daddy Yankee ja estava confirmat. Aquest dilluns han traslladat la cita a 2022 i anticipen una edició "inoblidable".

"Molt al nostre pesar", han explicat en un comunicat, "el retrobament amb els "sounders –com es coneixen els milers de joves que acudeixen a aquest festival, el segon més multitudinari d'Espanya el 2019 només superat pel Medusa de Cullera– no podrà ser aquest estiu, després de la suspensió de l'edició de 2020 a causa de la pandèmia". L'Arenal Sound se celebra des de fa 10 edicions a Borriana.

Els abonaments i productes adquirits per a l'edició de 2020 –que va penjar el cartell de "no hi ha entrades" a les poques hores d'eixir a la venda– passen a ser automàticament vàlids per a 2022, sense haver de fer cap tràmit. L'organització també ofereix l'opció de devolució i reembossament que es tramitarà a partir de hui, 14 de juny, a través d'un formulari. Els abonaments i productes retornats es posaran a la venda el 19 de setembre a les 12 hores.

En la seua edició de 2019, l'última celebrada, l'Arenal Sound va reunir 300.000 espectadors amb un cartell de nou dominat per artistes nacionals, i els seus organitzadors es van fer càrrec també llavors amb el control del Festival Internacional de Benicàssim (FIB), entre altres certàmens musicals espanyols.

També et pot interessar

stats