Les àrees de servei de l'A-7 es queden menudes per l'afluència de camions

El tram valencià de l'autopista és el tercer de l'estat en volum de transport de mercaderies i hi passen 130 camions al dia

Els camions aparquen a les estacions de servei del tram valencià de l'A-7 / À Punt NTC

El tram valencià de l'AP-7 és ja el tercer de l'estat en volum de transport de mercaderies: per l'asfalt han passat 261 milions de tones l'últim any. Com a conseqüència, les àrees de servei de l'AP-7 s'han quedat insuficients, una situació incrementada per l'augment de camions que ha experimentat el vial des que es van eliminar els peatges. De fet, s'ha triplicat l'afluència de vehicles pesants, fins a arribar als 130 per dia en el tram valencià.

Els conductors han explicat que han de complir amb les parades reglamentàries i quan hi arriben es troben que els camions no hi caben. Com que no poden continuar, no els en queda una altra que aparcar on poden. Per aquest motiu, demanen augmentar el nombre d'àrees de descans i aparcaments, ja que només n'hi ha tretze, on estacionar és cada vegada més complicat. 

Els transportistes també volen retirar l'obligació que actualment tenen d'haver de tornar al mateix accés que hagen usat per a eixir de l'autopista quan es vol parar en una àrea de l'N-340, perquè dissuadeix els conductors. Per part seua, els hotelers de Torreblanca (Plana Alta) han demanat la circulació sense restriccions, perquè els tràilers aprofiten les més de 600 places d'aparcament seues. 

També et pot interessar

stats