Aquests són els trams de Metrovalència tallats des d'aquest dilluns

Un servei especial d'autobús enllaçarà les parades de les zones afectades amb les estacions obertes a la circulació ferroviària

Un dels trens de Metrovalencia en una imatge d'arxiu
Un dels trens de Metrovalència, en una imatge d'arxiu / 'À Punt NTC'
24 de juliol 2022 - 18:00

A partir d'aquest dilluns, i aprofitant les setmanes amb menor afluència de passatgers per l'estiu, Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) comença els treballs de manteniment i millora de diversos trams de les línies 1, 2 i 3 de Metrovalència.

Alguns trams de la xarxa deixen de funcionar en els dos sentits durant poc més d'un mes i se substitueixen per uns serveis especials d'autobús que enllacen les parades d'aquestes zones amb les estacions obertes a la circulació ferroviària.

  • En la Línia 1 que enllaça Castelló amb Bétera, els treballs s'iniciaran hui al tram que comprén Alginet i Castelló i s'allargaran fins al 31 d'agost. En la mateixa línia, la connexió entre l'Empalme i Bétera, les obres abasten el període del 8 al 31 d'agost.
Trams tallats a la línia 1 de Metrovalència
Trams tallats a la línia 1 de Metrovalència / À Punt NTC
  • En la Línia 2 de Llíria a Torrent Avinguda, les tasques que també s'inicien aquest dilluns al tram entre l'Eliana i Llíria, conclouran el 3 d'agost. Mentre que en l'enllaç entre les Carolines i la Font del Gerro, tindran lloc del 4 d'agost al 21 d'agost.
Trams tallats a la línia 2 de Metrovalència
Trams tallats a la línia 2 de Metrovalència / À Punt NTC
  • En la Línia 3 que uneix Rafelbunyol amb l'Aeroport, els talls que hui comencen s'allargaran fins al 31 d'agost entre les estacions de Rafelbunyol i Alboraia - Peris Aragó.
Trams tallats a la línia 3 de Metrovalència
Trams tallats a la línia 3 de Metrovalència / À Punt NTC

L'actuació, que compta amb un pressupost de més de 32 milions d'euros, s'executa sobre aparells de vies i passos a nivell amb trànsit de vehicles, tot i que també per als vianants i entre andanes.

FGV ha posat a disposició dels usuaris informació a través de la pàgina web www.metrovalencia.es, en el telèfon gratuït d'informació i atenció al client 900 461 046, així com en @metrovalencia i en facebook/metrovalencia.fgv o l'app oficial de Metrovalència.

També et pot interessar

stats