Aquest és el calendari laboral del 2022

El Consell ha aprovat que el Dijous Sant, a l’abril, i el dia de Sant Joan, al juny, siguen festius a la Comunitat Valenciana

Calendari laboral 2022
Calendari laboral 2022

El 2022 tindrà una dotzena de dies festius, retribuïts i no recuperables per als treballadors, a la Comunitat Valenciana. Als festius habituals, l’any que ve s’afig el 14 d’abril (Dijous Sant) i el 24 de juny (dia de Sant Joan). El Consell ha aprovat aquest divendres el calendari laboral que hauran de complir les empreses de la Comunitat Valenciana. 

Les jornades que el govern valencià ha establit com a inhàbils són: 1 de gener (Cap d’Any), 6 de gener (Dia de Reis), 19 de març (Sant Josep), 14 d'abril (Dijous Sant), 15 d'abril (Divendres Sant), 18 d'abril (Dilluns de Pasqua), 24 de juny (Sant Joan).

També el 15 d'agost (l’Assumpció), el 12 d'octubre (Festa Nacional d'Espanya), l'1 de novembre (Tots els Sants), el 6 de desembre (dia de la Constitució) i el 8 de desembre (Immaculada Concepció).

A més d’aquests dies, que seran festius en tota la Comunitat Valenciana, cada municipi aprovarà dos festius més, que no seran laborables en l’àmbit local. 

També et pot interessar

stats