Apunyalen un menor valencià en una platja de Ceuta

A l’adolescent de 17 anys, a qui intentaren furtar-li les pertinences, l'han operat d’urgència a causa de les ferides que li van provocar en l’abdomen amb una arma blanca

La platja de la Ribera de Ceuta, on van agredir el menor valencià
La platja de La Ribera de Ceuta, on van agredir el menor valencià

Set persones han apunyalat i donat una pallissa a un menor de 17 anys de València mentre passava les vacances a Ceuta. Els agressors van intentar robar-li les pertinences quan estava a la platja de La Ribera en la matinada de diumenge.

A causa de la negativa del menor, els assaltants li van pegar forts colps a la cara i el van ferir amb una arma blanca a l'abdomen, motiu pel qual el jove valencià va haver de ser operat d’urgència. 

El menor està estable dins de la gravetat de les lesions, segons la família. La víctima encara està ingressada en un hospital de Ceuta. 

L'Associació Ceutí d'Estudiants assegura estar "horroritzada" pel "nivell extrem d'inseguretat" a la ciutat. Per aquesta raó, ha convocat una manifestació per a aquest dijous de vesprada. L'organització al·ludeix al fet que l'apunyalament al menor va tindre com a protagonistes un grup d'"immigrants il·legals", la qual cosa és per a l'associació "la gota que ompli got de la paciència de la ciutadania". 

Aquesta entitat subratlla que "tant el govern de la ciutat autònoma com la delegació del govern espanyol han abandonat els veïns de Ceuta, permetent que tot tipus de xusma deambule pel carrer increpant, agredint i causant infinitat de problemes".

També et pot interessar

stats