Apunyalen un menor de 14 anys a l'eixida d'un institut a Madrid

El jove, a qui li han pegat punyalades al gluti i a la base del coll, ha sigut traslladat a l’Hospital Gregorio Marañón

Un vehicle de la Policia Nacional en una imatge d'arxiu
Un vehicle de la Policia Nacional en una imatge d'arxiu / Europa Press

Un menor de 14 anys ha resultat ferit de gravetat després de ser apunyalat al coll i al gluti a l'eixida d’un institut del districte madrileny de Puente de Vallecas, segons han informat fonts de la Direcció Superior de la Policia aquest dilluns.

Els fets han ocorregut a les 15:30 hores enfront d'un establiment comercial pròxim, però el menor i alumne del centre ha tractat de refugiar-se en l'institut després de ser agredit.

El jove presentava una ganivetada profunda en el gluti i una altra en la base del coll, on encara tenia l'arma blanca clavada quan ha sigut atés a l'interior del centre escolar.

Els agents de la Policia Nacional, els primers que han arribat al centre educatiu, li han col·locat un apòsit en la ferida del gluti per a tallar l'hemorràgia i, a la seua arribada, els efectius de Samur-Protecció Civil han immobilitzat el ganivet en el coll per a tractar d'evitar l’afectació d'algun vas vascular.

Després de ser estabilitzat, ha sigut traslladat en estat greu a l'àrea infantil de l'hospital Gregorio Marañón.

La Policia Nacional, encarregada de la investigació del succés, busca ara a l'autor o autors d'aquesta agressió i no descarta cap hipòtesi, fins i tot que es tracte d'un nou incident relacionat amb bandes juvenils.

També et pot interessar

stats