Aparatós rescat d'un camioner després que el seu vehicle se n'eixira de la via a Castielfabib

El ferit ha sigut traslladat a l'Hospital Miguel Servet de Saragossa

Imatges del rescat del camioner
Imatges del rescat del camioner / Consorci Provincial de Bombers de València

El conductor d'un camió n'ha quedat atrapat a la cabina després que el vehicle haja patit una eixida de via en un aparatós accident a Castielfabib (Racó d'Ademús), a l'N-420 i haja quedat contra la paret d'una muntanya, en posició elevada.

Els fets han ocorregut aquest dimecres a les 13:20 hores i fins allí el Consorci Provincial de València ha mobilitzat els bombers i el sergent del parc de Requena, bombers voluntaris de Sinarques, un grup de rescat GERA amb helicòpter V-990 del consorci amb metge i una unitat de bombers forestals de la Generalitat. 

Els bombers han hagut d'efectuar un costós rescat, en primer lloc per a pujar a la cabina i practicar un accés a la porta per alliberar l'home i, posteriorment, descendir el ferit immobilitzat i, mitjançant llitera de rescat, abaixar-lo per escala amb la tècnica del tobogan.

El metge de l'helicòpter del Consorci li ha proporcionat les primeres atencions sanitàries i, després, ha sigut transferit a mitjans sanitaris d'Aragó, que l'han traslladat a l'Hospital Miguel Servet de Saragossa.

També et pot interessar

stats