Apagat un incendi industrial en una empresa química d'Almussafes

Les unitats del Consorci de Bombers s'han mantingut desplegades a les instal·lacions a causa de l'alta temperatura

Imatge del camió de bombers del Consorci de València
Imatge del camió de bombers del Consorci de València / Consorci Provincial de Bombers de València

Membres del Consorci de Bombers de València han sufocat a última hora d'aquest dimecres un incendi industrial en una empresa del sector químic a Almussafes (Ribera Baixa), segons ha precisat el cos provincial.

El foc ha començat poc abans de les 20:30 hores i la situació ha obligat a activar el pla d'emergència exterior i s'ha constituït un post de comandament avançat (PMA). Al lloc dels fets s'han mobilitzat quatre dotacions de bombers i tres unitats de comandament, entre altres un oficial, segons han precisat les mateixes fonts.

En principi, segons els mateixos treballadors, l'incendi hauria quedat pràcticament extingit pel personal de l'empresa. No obstant això, totes les unitats del Consorci s'han mantingut desplegades a les instal·lacions a causa de l'alta temperatura i per a comprovar que no existia risc.

Els bombers han ventilat de fum les instal·lacions i després han confirmat que no quedava flama. També han fet mesuraments amb un explosímetre, davant de la proximitat de substàncies químiques inflamables i han fet totes les comprovacions" per a assegurar que no hi havia perill.

També et pot interessar

stats