Any i mig de presó per a l'excap de la Policia Local d'Aldaia per abusos a una agent

Se l'acusa d'abusar sexualment i de manera continuada durant set anys d'una agent a les dependències policials

L'acusat d'esquenes en el jujtat
L'acusat, que va ser intendent de la Policia Local d'Aldaia entre 2004 i 2019, d'esquenes en el jutjat / À Punt NTC

L'exintendent de la Policia Local d'Aldaia ha acceptat una pena d'any i mig de presó per abusar sexualment d'una agent en dependències oficials prevalent-se del seu càrrec i de la seua posició de superior jeràrquic. També s'ha acordat una mesura d'allunyament i el pagament d'una indemnització de 3.500 euros.

Inicialment la Fiscalia demanava per a l'acusat dos anys i mig de presó, dos més de llibertat vigilada i l'allunyament de la perjudicada durant tres anys, però, finalment, s'ha arribat a un acord entre les acusacions i la defensa i la vista prevista per aquest dimarts no ha arribat a produir-se.

L'acusat va ser intendent de la Policia Local d'Aldaia entre els anys 2004 i 2019 i els fets van tindre lloc entre 2011 i 2018 en multitud d'ocasions. Així, unes deu vegades l'acusat va realitzar tocaments i va besar l'agent en la comissaria, bé a l'ascensor o bé en la zona de menjador, mentre li deia "tranquil·la, estàs amb el cap", segons recull l'escrit de qualificació provisional.

Aquestes situacions es van tornar a registrar a partir de 2013 en la nova central de Policia Local, i el 2018. Com a conseqüència, la víctima ha hagut de rebre tractament psicològic de forma continuada.

També et pot interessar

stats