Antonio Resines rep l'alta després de 48 dies hospitalitzat per covid

L’actor càntabre va estar ingressat en la Unitat de Vigilància Intensiva més d’un mes

Imatge d'arxiu de l'actor Antonio Resines
Imatge d'arxiu de l'actor Antonio Resines / Shutterstock

L'actor Antonio Resines ha rebut l'alta aquest dijous després d'estar 48 dies ingressat per complicacions derivades de la covid-19, segons el comunicat mèdic facilitat per l'Hospital General Universitari Gregorio Marañón.

Resines, de 67 anys, s'incorpora ara al programa ambulatori d'atenció Post-UCI covid del centre hospitalari, que ofereix atenció multidisciplinària integral als pacients que han estat ingressats en la Unitat de Vigilància Intensiva.

El popular actor càntabre, protagonista de films com Amanece que no es poco i sèries com Los Serrano, va ingressar en el Gregorio Marañón el passat 23 de desembre per "una insuficiència respiratòria aguda secundària a pneumònia covid bilateral".

Durant 36 dies va romandre en la Unitat de Vigilància intensiva, que va abandonar el passat 28 de gener després de passar dotze dies més recuperant-se en planta d'hospitalització.

Quan va ser ingressat, Resines acabava de començar el rodatge de la tercera part de Padre no hay más que uno, de Santiago Segura, i també participava en el rodatge de la sèrie de Movistar+ Sentimos las molestias, juntament amb Miguel Rellán i Fiorella Faltoyano.

També et pot interessar

stats