Antella es bolca a arreplegar firmes per a demanar l'indult del seu veí Pau Juan

La justícia l’ha condemnat a tres anys i mig de presó per un delicte de lesions que assegura que no va cometre

Antella es bolca a arreplegar firmes per a demanar l'indult del seu veí Pau Juan / À Punt NTC

El municipi d'Antella s'ha bolcat a arreplegar firmes per a demanar l'indult del seu veí, Pau Juan, condemnat a tres anys i mig de presó per un delicte de lesions que assegura que no va cometre. 

Pau Juan està arreplegant firmes personalment i també a través de la plataforma Change.org, on ja en suma vora 2.000. Demana l'indult després de ser condemnat per agredir a un altre jove en un bar a València. 

Ell sempre ha defensat que no va cometre aquest delicte, pel qual, a més, ja hi ha un altre autor confés. "La justícia com l'altre xic continua dient que soc jo. No ens creu ni a ell (l’autor confés), ni a mi, ni a ningú, i continua culpant-me", ha assegurat Pau als micròfons d’À Punt. 

La justícia manté una sentència que el portarà a la presó tres anys i mig, si l'últim recurs de l'indult no funciona. El seu pare, Juan Manuel, ha afirmat que aquesta decisió li arruïnaria la vida a una persona que no ha fet res. 

Aquest dimecres a la vesprada el ple de l'Ajuntament d'Antella ha aprovat la petició de l'indult per al jove amb el suport de tots els grups polítics. L’alcaldessa accidental, Eugenia García Giménez, ha reclamat l’indult per a Pau, un jove, segons ha dit, molt integrat al municipi. 

Tot el veïnat d'Antella s'ha bolcat també en aquesta iniciativa. “El poble està sensibilitzat en el tema de Pau, i esperem que tot isca bé perquè el xiquet s'ho mereix", ha manifestat Josep Antoni Juan, veí del poble. 

Ara Pau espera que s'accepte la seua petició per no haver d'entrar a la presó. 

També et pot interessar

stats