ANPE demana a Educació que regule la jornada contínua per a "dotar de seguretat jurídica" els centres

El sindicat docent critica la situació en què es troben les comunitats educatives dels col·legis Voramar i Gabriel Miró d'Alacant.

ANPE demana a Educació que regule la jornada contínua per a \"dotar de seguretat jurídica\" els centres
ANPE demana a Educació que regule la jornada contínua per a "dotar de seguretat jurídica" els centres

El sindicat docent ANPE ha instat la Conselleria d'Educació a regular la jornada contínua mitjançant una nova orde per a "dotar de seguretat jurídica" els centres escolars.

L'entitat ha criticat la situació en què es troben les comunitats educatives de dos centres de la Comunitat Valenciana, en concret els col·legis públics Voramar i Gabriel Miró d'Alacant. Dues sentències judicials van deixar sense efecte els projectes pels quals se'n va canviar l'horari, ja que es va anul·lar una disposició de la norma que va regular la jornada contínua als col·legis en el curs 2016-2017 perquè "la urgència amb la qual va ser promulgada no està justificada".

Segons ANPE, "els nombrosos centres que van obtindre la jornada contínua el 2016, amb el mateix procediment i dates de votació, estan immersos en una incertesa enorme".

Des del sindicat lamenten que "únicament es va oferir a les comunitats educatives una solució improvisada i provisional, una cortina de fum, paper mullat que no va acontentar ni tranquil·litzar ningú".

També et pot interessar

stats