Animals exòtics del centre de rescat Primadomus gaudeixen de la neu a Villena

Els tigres, els lleons i les mones de Gibraltar s’han aventurat a eixir a l’exterior malgrat les baixes temperatures.

VÍDEO | Animals exòtics del centre de rescat Primadomus gaudeixen de la neu a Villena

Els primats i grans felins del centre AAP Primadomus de Villena (Alt Vinalopó) han viscut aquest divendres un dia "diferent" i han gaudit de la neu que ha deixat el temporal que ha afectat gran part del territori valencià.

La neu ha cobert de blanc aquest centre de rescat i rehabilitació de mamífers exòtics. Així, els tigres, els lleons i les mones de Gibraltar s'han "aventurat" a eixir a l'exterior malgrat les baixes temperatures, mentre que altres espècies com els macacos de cua de porc i els ximpanzés s’han arrecerat a les instal·lacions interiors.

Al centre han assenyalat que no és la primera vegada que un temporal de neu assola la serra de Salines, ja que l'any passat la tempesta Gloria també va descarregar amb força a la zona.

L'equip d’AAP Primadomus ha assegurat que està "preparat" per a aquesta mena d'inclemències i els animals disposen d'espais interiors habilitats amb calefacció, aigua, menjar, palla blana i enriquiment ambiental per a estimular-los els sentits.

AAP Primadomus és un centre que treballa per a donar un futur millor als animals exòtics a través de dues vies: l'acolliment i la cura de primats i grans felins, i la lluita per un millor marc legislatiu. La fundació acull principalment espècies procedents del tràfic il·legal i dels espectacles. En concret, el centre de Villena té 96 primats i 29 grans felins.

També et pot interessar

stats