Ángel Boza, membre de La Manada, detingut a Sevilla per furtar unes ulleres de sol

La policia local de Sevilla l’ha detingut després d’estar a punt d’atropellar uns vigilants mentre intentava fugir.

L'Ajuntament de Sevilla ha donat a conéixer la notícia mitjançant el seu perfil oficial d'emergències en Twitter.
L'Ajuntament de Sevilla ha donat a conéixer la notícia mitjançant el seu perfil oficial d'emergències en Twitter.

Agents de la policia local de Sevilla han detingut Ángel Boza després que aquest haja furtat unes ulleres a El Corte Inglés del barri de Nervión. 

Segons informa el diari El Independiente, el jove ha sigut sorprés per dos vigilants de seguretat mentre sostreia unes ulleres de la marca Oakley. Quan han intentat interceptar-lo ha pegat a fugir i s’ha dirigit a l’aparcament del centre comercial, on sense més ni més ha embestit els dos guàrdies de seguretat, que el seguien i que han resultat lesionats. Necessitaran assistència mèdica, encara que el seu estat no és greu. 

La policia ha aconseguit finalment fer-se amb Ángel Boza a la cèntrica avinguda de Menéndez Pelayo i l'ha detingut entre altres motius perquè un jutjat penal de Sevilla li havia suspés temporalment el carnet de conduir, el que podria suposar un delicte contra la seguretat viària. 

Ángel Boza és un dels cinc joves condemnats l’abril passat a nou anys de presó per un delicte d’abusos sexuals a una jove durant les festes de Sant Fermí de 2016. Com la resta de La Manada es troba en llibertat provisional amb mesures cautelars molt estrictes.

També et pot interessar

stats