Amazon busca seu a les comarques del nord

Vinaròs, Torreblanca, Orpesa, Almenara i Nules s'ofereixen com a candidates.

Localitats que ofereixen els terrenys a Amazon

El gegant nord-americà Amazon busca seu a Espanya, i podria estar a les comarques del nord. Cinc municipis valencians han presentat les seues propostes perquè la companyia instal·le una de les seus logístiques al seu municipi. Són Orpesa, Torreblanca, Vinaròs, Nules i Almenara.

A la Plana Alta, Orpesa ofereix les parcel·les del polígon La Catalaneta, amb més de 160.000 metres quadrats. L’alcaldessa, María Jiménez, ha destacat la localització privilegiada, a només 30 quilòmetres de l’aeroport de Castelló.

Pel que fa a Vinaròs (Baix Maestrat), ofereix els terrenys del polígon Soterranyes, una connexió estratègica amb l'N-232 i l'AP-7, i també pel port de la localitat. Guillem Alsina, l'alcalde, ha destacat "l'important benefici" que suposaria per a tota la comarca, davant de la possibilitat de generar llocs de treball per l’arribada de la pandèmia del coronavirus.

A la Plana Baixa s'afigen Almenara, amb el polígon Trascastell, amb més de 450.000 metres quadrats, i Nules, amb uns terrenys de més de 250.00 metres quadrats.

També et pot interessar

stats