Alumnat de Petrer dissenyen un llibre solidari per ajudar una tribu massai a Kenya

Els diners recaptats amb el llibre Pepita Viajera aniran destinats a millorar les condicions de vida dels menuts de la tribu Massai.

Alumnat de Petrer dissenyen un llibre solidari per ajudar una tribu massai a Kenya

Pepita Viajera és un llibre realitzat pels alumnes de 6 anys del Col·legi Santo Domingo Savio de Petrer. Les il·lustracions, realitzades pels mateixos alumnes i per xiquets de la seua edat del col·legi Mara Vision de Kenya, reflecteixen el dia a dia de la vida a Àfrica. El llibre naix gràcies a la iniciativa d'aquest col·legi i de la seua Aula Mundo que du endavant la professora Yolanda García i està motivat per la il·lusió dels menuts de viatjar i conèixer altres països. Durant els cursos del cicle d'infantil, gràcies a la figura de Pepita Viajera, descobreixen les tradicions i els costums de diferents països. 

Per a poder fer el llibre han disposat de l’ajuda dels alumnes d'arts gràfiques de l'IES Carrús d'Elx. Als tallers de l'institut han supervisat els treball de maquetació del llibre, que ja és el tercer d'aquesta col·lecció de Pepita Viajera. El llibre es pot comprar en la secretaria del centre i via correu electrònic.

L'objectiu d'aquesta iniciativa és recaptar fons per a ajudar l’ONG ADCAM en el seu Projecte massai, que treballa perquè aquesta tribu en perill d'extinció puga millorar les condicions de vida. D’aquesta manera ajuden més de 1.000 dones massai i els seus fills. 

També et pot interessar

stats