Almenara enceta les rutes senderistes d'estiu

Cada dimecres dels mesos d'estiu es realitzaran recorreguts per a conéixer els encants de paratges com la marjal, el castell o els estanys.

Almenara enceta les rutes senderistes d\'estiu
Almenara enceta les rutes senderistes d'estiu

L'estiu és una bona època per a fer rutes de curt recorregut per espais naturals de les comarques de Castelló. D'aquesta manera, a Almenara aquest dimecres es posen en marxa una sèrie de rutes senderistes destinades a gaudir amb amics o la família.

Es tracta d'una iniciativa del Club Xtrem Almenara i l'Ajuntament. Cada dimecres es farà un recorregut per algun dels paratges naturals que alberga esta localitat de la Plana Baixa. Són rutes guiades, completament gratuïtes i destinades a un públic familiar. A més, estaran guiades per voluntaris federats com a guies i responsables de les rutes.

Les persones interessades podran inscriure's de manera gratuïta en l'Oficina de Turisme de la Platja Casablanca o bé en el Molí d’Arròs d'Almenara.

Aquest dimecres començarà la primera ruta amb un dificultat baixa que recorrerà la marjal d'Almenara en el seu vessant sud, la més pròxima a Sagunt. L'eixida serà a les 19:00 hores des de l'Oficina de Turisme de la Platja Casablanca.

També et pot interessar

stats