Almenara aconsella no prendre aigua de la xarxa potable del municipi

L’alcaldessa ha sol·licitat a EPSAR, entitat pública de Sanejament d'Aigües Residuals de la Comunitat Valenciana, el subministrament d'aigua fins que es resolga el problema actual

Aigua de l'aixeta
Aigua de l'aixeta

L’Ajuntament d’Almenara ha aconsellat al veïnat que no prenga aigua de la xarxa potable del municipi. Segons ha informat a través d’un comunicat a les xarxes socials, les últimes anàlisis de l’aigua potable desaconsellen la ingestió.

El consistori assenyala que es troba a l’espera del comunicat oficial de la Conselleria de Sanitat amb les mesures a prendre, però recomana no utilitzar l'aigua per a beure, netejar aliments ni per a qualsevol ús relacionat amb la seua ingesta.

L'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez, ha expressat que "encara que el comunicat oficial amb les mesures sanitàries a seguir per part de la Conselleria no arribarà fins demà, és la meua obligació moral alertar al poble d'Almenara d'aquesta informació perquè de forma preventiva els veïns i veïnes puguen prendre les seues mesures a casa".

Pérez ha afegit que l’ajuntament està en constant contacte amb la Conselleria per a comunicar nova informació. L’alcaldessa ha dit que ha sol·licitat a EPSAR, Entitat Pública de Sanejament d'Aigües Residuals de la Comunitat Valenciana, el subministrament d'aigua fins que es resolga l'actual problema i ha agraït la comprensió del veïnat i la seua col·laboració.

També et pot interessar

stats