Alliberen a València dos joves explotats sexualment

La policia ha detingut el propietari del prostíbul, que havia contactat amb les víctimes per internet.

Alliberen a València dos joves explotats sexualment
Alliberen a València dos joves explotats sexualment

Agents de la Policia Nacional han alliberat a València dos joves presumptament explotats sexualment en una casa de prostitució on patien condicions infrahumanes. Així mateix, han detingut l'home que regentava el prostíbul, amb antecedents policials, que ja ha passat a disposició judicial.

Presumptament, el detingut va contactar amb ells a través de pàgines d'internet i en cerciorar-se de la seua situació irregular a Espanya i prometre'ls unes bones condicions de treball, els va citar a la casa. Quan els joves acudiren, l'individu suposadament els va retirar els passaports i els va explotar sexualment les 24 hores del dia. 

Els agents esbrinaren que el detingut suposadament es quedava amb tots els diners dels servicis i els exigia un deute per la manutenció del pis. També que els insultava i els impedia eixir del domicili. A vegades, presumptament, els obligava drogar-se per a poder treballar les 24 hores. Les víctimes eren controlades en tot moment baix l'amenaça de lliurar-les a la policia, aprofitant-se de la seua situació irregular. 

També et pot interessar

stats