Alliberen sis persones explotades en una plantació de marihuana a Ontinyent, Museros, Puçol, Castelló i l’Alcora

L’operació finalitza després de l'escorcoll de naus industrials.

Una de les naus industrials escorcollades per la Policia Nacional, en una imatge d’arxiu
Una de les naus industrials escorcollades per la Policia Nacional, en una imatge d’arxiu / Europa Press

La Policia Nacional ha alliberat sis víctimes de tràfic d’éssers humans després de desmantellar una organització dedicada al cultiu de marihuana en comarques del centre i del nord, amb més de 9.300 plantes decomissades i 14 persones detingudes.

L’operació ha finalitzat després de l'escorcoll de nou naus industrials, quatre a Ontinyent, Museros i Puçol, quatre més a Castelló i una més a l’Alcora. També s’han registrat tres domicilis de València, segons han informat fonts policials en un comunicat.

En total, s’han confiscat 1.100 kg de plantes, vora 10.000 euros en efectiu i identificacions personals. Part d’aquests documents estaven ocults en el congelador d’un frigorífic. Hi havia passaports i targetes de crèdit.

Els agents han decomissat la infraestructura dedicada a la producció de marihuana i la presumpta explotació de persones, i s’estima un valor que supera els 500.000 euros. Una vegada identificats, els 14 presumptes autors han passat a disposició judicial i s’ha decretat l’ingrés a la presó de huit d’ells.

També et pot interessar

stats