Alliberen al Campello una dona russa segrestada per a furtar-li criptomonedes

La policia ha detingut un home espanyol i una dona russa, mentre que una tercera persona va fugir

Representació d'una criptomoneda en una imatge d'arxiu
Representació d'una criptomoneda, en una imatge d'arxiu / Dudo Ruvic (Reuters)

La policia ha alliberat aquest diumenge al Campello (Alacantí) una dona de nacionalitat russa quan estava emmordassada dins del maleter d'un cotxe que conduïen uns segrestadors que volien les claus d'accés a les seues criptomonedes.

Els fets van passar aquest diumenge al voltant de les 20 hores, quan l'advocat de la víctima i del marit, també rus, va informar les forces i cossos de seguretat que havien segrestat l'esposa del seu client i que la duien en un vehicle al Campello.

Arran de la denúncia, es van activar diverses patrulles de la Guàrdia Civil i de la Policia Local, i aquest últim cos va localitzar el cotxe. Després van detindre dos dels tres ocupants. Els detinguts són un home espanyol i una altra dona russa. Una tercera persona va fugir.

La quarta persona que anava en el vehicle era la víctima, que es trobava en bon estat de salut, encara que emmordassada i dins del maleter. Segons la investigació, la dona russa detinguda acompanyava els segrestadors i la víctima per a fer d'intèrpret, en un segrest originat després que el marit es negà a facilitar les claus d'accés a unes criptomonedes.

També et pot interessar

stats