Alliberada en bon estat la dona segrestada pel seu germà a Múrcia

Durant l’operació ha resultat ferit el subinspector del GEO de València

Agents de la policia alliberen la dona segrestada pel seu germà aquest divendres a Múrcia

Agents de la Policia Nacional han aconseguit alliberar aquest dissabte la dona retinguda i amenaçada pel seu germà que es va atrinxerar armat en un habitatge de la pedania murciana de Cañada Hermosa i que havia amenaçat de matar-la.

Aquest matí, al voltant de les 10:30 hores, i davant el risc vital per a la dona, agents del Grup Especial d'Operacions (GEO) han entrat a l'habitatge, on s'ha produït un intercanvi de trets, i han pogut alliberar la dona retinguda, a l'interior ha quedat l'home atrinxerat.

Fonts policials han assenyalat que el dijous passat van rebre informació d'un succés violent en un habitatge del municipi de Molina de Segura, després del qual l'home es va traslladar a un habitatge en una zona de camp en companyia de la seua germana.

Quan els agents es van acostar a investigar què passava, l'home, armat, es va tancar en l'habitatge amenaçant la germana amb una arma, fins i tot es va produir un tiroteig en el qual un agent va resultar ferit, encara que ja ha rebut l'alta.

La dona, amb ferides lleus, ha sigut traslladada a un centre sanitari, mentre continua l'operatiu policial.

Durant l’operació, ha resultat ferit el subinspector del Grup d'Operacions Especials de Seguretat (GEO) de València, després que el segrestador li disparara aquest divendres.

També et pot interessar

stats