Algemesí estrena el segon pas de vianants més llarg del món

Amb trenta metres, és el resultat de la unió dels dos passos que hi havia en un carrer amb molta afluència de gent.

VÍDEO | Algemesí estrena el segon pas de vianants més llarg del món

L'estació de trens d'Algemesí ha estrenat pas de vianants. Però no es tracta d'un pas de vianants qualsevol: parlem d'un pas elevat de 30 metres de llargària. Amb aquestes dimensions, la solució urbanística és la segona més gran del món de la seua classe, segons ha explicat l'Ajuntament d'Algemesí. El rècord, amb 46 metres, també està a Espanya. Concretament, a la localitat pontevedresa de Cangas.

El veïnat del municipi opina que podria haver-se trobat una solució més senzilla i menys cridanera. El regidor de Seguretat Ciutadana, Timoteo Montalba, ha explicat en À Punt NTC que les dimensions del pas de vianants estan justificades per la "gran afluència de persones" que travessa el carrer en aquesta zona.

Segons el regidor, abans hi havia dos passos separats que no eren respectats pels vianants a l'hora de creuar. Per tant, al consistori li va semblar una bona solució crear una infraestructura que unira aquests dos passos i garantira la seguretat de tot el que travessera la calçada. Per a Montalba, l'alternativa hauria sigut fer més passos de vianants.

També et pot interessar

stats