Alfafar blinda els parcs per evitar botellots de joves de municipis veïns sense toc de queda

L'Ajuntament decreta tancar l'amfiteatre del parc de Les Palmeres i el cercle del parc 8 de Març per "prudència"

El coliseu del Parc de les Palmeres, tancat
El coliseu del Parc de les Palmeres, tancat / Ajuntament d'Alfafar

L'Ajuntament d'Alfafar ha decidit tancar els parcs del municipi per evitar botellots i aglomeracions de persones procedents de poblacions limítrofes -fonamentalment Benetússer i Sedaví- on hi ha toc de queda nocturn des del dimarts 13 de juliol. A diferència d'aquests dos municipis, Alfafar no té restringida la mobilitat entre la 1 i les 6 de la matinada, fet que ha provocat que nombrosos grups de joves hi acudisquen a fer activitats d'oci nocturn, ha explicat el consistori en un comunicat. 

Amb l'objectiu de previndre aquesta situació i frenar l'escalada de contagis a la localitat, l'equip de govern local ha clausurat al públic el coliseu del parc de Les Palmeres i el cercle del parc 8 de Març. L'alcalde, Juan Ramón Adsuara, ha alertat del "greu perill" que suposa l'augment d'afluència al municipi per a la salut de la població i justifica la mesura en un principi de "prudència". 

L'Ajuntament d'Alfafar demana el suport de l'administració autonòmica, així com el reforç de la Guàrdia Civil i les policies locals de tots els municipis del voltant per a complir i fer complir la llei.

També et pot interessar

stats