Alessio espera a l’Hospital de Sant Vicent del Raspeig que la solidaritat digital el torne a Itàlia

En les primeres 24 hores la campanya, que va començar diumenge passat, va recaptar més de 1.000 euros.

VÍDEO | Alessio espera a l’hospital de Sant Vicent del Raspeig que la solidaritat digital el torne a Itàlia

La família d’Alessio, un jove italià que està en coma des que va caure del castell de Santa Bàrbera, a Alacant, quan feia una autofoto, ha iniciat una campanya de finançament col·lectiu en www.gofundme.com/portiamo-a-casa-alessio per a recaptar els 25.000 euros necessaris per a traslladar-lo al seu país.

Després de precipitar-se des de 25 metres d'altura, el passat juliol, va patir ferides al cap i no ha pogut eixir del coma. Al llarg dels set mesos que fa que el jove de 24 anys està a l'hospital de Sant Vicent del Raspeig, ha hagut d'enfrontar-se a diverses intervencions quirúrgiques a causa de dues vèrtebres trencades, infeccions pulmonars, lesions cerebrals i un hematoma greu al crani.

El jove va caure a una zona de difícil accés i va haver de ser evacuat en un complicat rescat per mitjà de l'helicòpter del Consorci de Bombers de la Diputació d'Alacant que el va traslladar a l'Hospital General d'Alacant i d'allí al centre sanitari de Sant Vicent del Raspeig.

Ara, els familiars consulten cada dia amb esperança el web de micromecenatge per a traslladar-lo a l’institut de rehabilitació de Santo Stefano amb una ambulància aèria medicalitzada.

També et pot interessar

stats