Alerten de la presència d'avellana no declarada en un producte de pasta fullada amb xocolate

S'ha distribuït a la Comunitat Valenciana, Múrcia, Castella-la Manxa i Andalusia

El producte retirat
El producte retirat / Aesan

L'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (Aesan) ha alertat este dijous de la presència d'avellanes sense declarar en un producte de triangles de pasta fullada amb xocolate de la marca Abiarjo, que podrien ocasionar algun risc per a la salut als al·lèrgics a este ingredient.

L'alerta amplia la que l'Aesan va emetre el 3 de maig per presència d'avellanes sense declarar en canyes de xocolate de la mateixa marca, i que ja es van retirar del mercat. En el cas dels triangles de pasta fullada amb xocolate, estan afectats tots els lots que van ser distribuïts a les comunitats autònomes de Múrcia, Castella-la Manxa, Comunitat Valenciana i Andalusia, si bé l'autoritat sanitària no descarta que puguen existir redistribucions a altres comunitats autònomes.

S'han retirat els lots del mercat i, com a mesura de precaució, l'Aesan recomana a les persones al·lèrgiques a les avellanes que tinguen este producte que no el consumisquen. Per a la resta de la població, el consum no contempla cap risc.

També et pot interessar

stats