Alerta per la desaparició d'una jove que està dins del servei de protecció per violència de gènere

Ha desaparegut junt amb el seu bebé de 10 mesos i va ser vista per última vegada en l'estació d'autobusos de Torrevella.

Alerta per la desaparició d\'una jove que està dins del servei de protecció per violència de gènere
Alerta per la desaparició d'una jove que està dins del servei de protecció per violència de gènere

El 112 de la Generalitat ha sol·licitat col·laboració ciutadana per a localitzar una dona del servei Atenpro de Protecció de Víctimes de Violència de Gènere. La jove té 23 anys i anava acompanyada del seu bebé de 10 mesos en el moment de la desaparició. 

A la xica se li ha perdut la pista aquest dijous en l'estació d'autobusos de Torrevella. Segons el 112, la xica és morena i sol dur el cabell recollit en una cueta. En el moment de la desaparició portava una jaqueta grisa, pantalons també grisos i sabatilles blanques. 

Dos desapareguts més

Dues persones més han desaparegut en les últimes hores a la Comunitat Valenciana.

Kelly Tatiana Valderrama va desaparéixer el passat 12 de novembre a Sagunt. Aquesta jove de 23 anys és colombiana i fa un 1,65 cm d'altura, és de complexió prima, cabell castany i ulls verds. 

I a l'Albir (Alfàs del Pi), falta de sa casa des de dimecres una dona de 67 anys. L'última vegada que se'l va veure passejava el seu gos, de raça shih-tzu. Li diuen Dominique Françoise Wanet, fa 1,50 cm i és de complexió normal. Porta ulleres, té els ulls marrons i el cabell blanc. En el moment de la desaparició vestia amb una brusa grisa i calçat blanc. 

Qui puga ajudar en la localització d'aquestes tres persones pot contactar amb el 062 o el 112.

També et pot interessar

stats