Aldi, Lidl i Mercadona retiren diversos gelats per la presència de "cossos estranys"

L'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària recomana a qui tinga a casa els productes d'aquesta alerta que no els consumisquen i els tornen al punt de compra

Gelats afectats per aquesta mesura
Gelats afectats per aquesta mesura / Aesan

L'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (Aesan), dependent del Ministeri de Consum, ha informat de la retirada de diversos tipus de gelat d'Aldi, Lidl i Mercadona per la presència de "cossos estranys".

L'Aesan recomana a les persones que tinguen a casa els productes inclosos en aquesta alerta que "s'abstinguen de consumir-los i els retornen al punt de compra".

Els productes afectats són Gelatelli 7x75 Eclipsi de Lidl, Espiral 7x75 d'Hacendado, i Chupy Fresh i Chupy Cua d'Aldi. Els lots i les caducitats dels gelats afectats van del 30/4/2024 al 20/7/2024 en el cas dels productes d'Hacendado, del 31/4/2024 al 30/7/2024 en els de Lidl i del 31/5/2024 al 31/7/2024 en els d'Aldi.

La informació s'ha traslladat a les autoritats competents de les comunitats autònomes a través del Sistema Coordinat d'Intercanvi Ràpid d'Informació (Sciri), a fi que es verifique la retirada dels productes afectats dels canals de comercialització.

També et pot interessar

stats