Aldi confirma la contaminació per listeriosi d'un lot del producte Mini Blinis

La companyia insta els clients a no consumir-lo i a passar per la botiga més pròxima per a fer-ne la corresponent devolució.

La companyia insta tots els clients que l'hagen comprat  a passar per la botiga més pròxima per a fer-ne la corresponent devolució
La companyia insta tots els clients que l'hagen comprat a passar per la botiga més pròxima per a fer-ne la corresponent devolució / Europa Press

La cadena de supermercats Aldi ha confirmat la contaminació per listeriosi d'un lot de les coquetes per a canapés Mini Blinis, fetes a base de farina de blat, llet i ou, dies després que el retirara del mercat per possible falta d'innocuïtat alimentària del producte.

La companyia insta tots els clients que l'hagen comprat a no consumir-lo i a passar per la botiga més pròxima per a fer-ne la corresponent devolució.

En concret, es tracta del lot 101111 DCL del producte Mini Blinis amb data de caducitat 22.11.19. El supermercat ha posat a la disposició dels consumidors una línia d'atenció telefònica en el número 900 902 466 per a atendre qualsevol dubte dels clients.

La companyia ja va retirar de manera preventiva totes les unitats d'aquest producte, encara que ha reiterat que el problema es va detectar, exclusivament, en un sol lot.

Aldi assegura que també s'ha posat a la disposició de les autoritats sanitàries "per a facilitar-los puntualment tota la informació necessària i col·laborar amb elles". 

També et pot interessar

stats